destpêk :)

Kevanî - 00:44

Tevî xwarinên xwe yên bi nav û deng, tu bi xêr hatî zivistan. Wekî pispor dibêjin; meriv gerek her fêkiyî di demsala wê de bixwe. Ji bo tenduristiye, ji bo adaptasyona laşê me ya demsala nû û ji bo berxwedana bedena me ya li dijî mikroban :) Hewce ye em fêkiyên zivistanê vê demê bixwin û ji bo fêkiyen havînê jî li benda dema wan bin. Zahmet e tabî gava hûn diherin supermarkete û her çeşîd fêkî li ser dezgeya dibînin. Zahmet e meriv bikanibe nefsa xwe. Lê hêdî hêdî bi hev re em vê bikin alışkanlık :)  Dinya cemidiye, xwarin jî çend xweş e; ji bo destpekê, zivistan baş e yanî. Li ser vê blogê ez ê him behsa indgerientên xwarinê bikim. Him jî kîjan fêkî kijan demsala divê bê xwarin ez ê qala wê bikim. Ka gelo em deştî van xwarinan çawa çêdikin? Ez ê behsa wan jî bikim :) Ez li metbaxa mala xwe jinek jehatî û di karê xwe de 'food engineer'eke zîrek im , berî her tiştî slavên germ :)

TE EV XWENDIN?

0 yorum