destpêk :)
Tevî xwarinên xwe yên bi nav û deng, tu bi xêr hatî zivistan.
Wekî pispor dibêjin; meriv gerek her fêkiyî di demsala wê de bixwe. Ji bo
tenduristiye, ji bo adaptasyona laşê me ya demsala nû û ji bo berxwedana bedena
me ya li dijî mikroban :) Hewce ye em fêkiyên zivistanê vê demê bixwin û ji bo
fêkiyen havînê jî li benda dema wan bin. Zahmet e tabî gava hûn diherin
supermarkete û her çeşîd fêkî li ser dezgeya dibînin. Zahmet e meriv bikanibe
nefsa xwe. Lê hêdî hêdî bi hev re em vê bikin alışkanlık :) Dinya cemidiye, xwarin jî çend xweş e; ji bo
destpekê, zivistan baş e yanî. Li ser vê blogê ez ê him behsa indgerientên
xwarinê bikim. Him jî kîjan fêkî kijan demsala divê bê xwarin ez ê qala wê
bikim. Ka gelo em deştî van xwarinan çawa çêdikin? Ez ê behsa wan jî bikim :)
Ez li metbaxa mala xwe jinek jehatî û di karê xwe de 'food engineer'eke zîrek
im , berî her tiştî slavên germ :)
0 yorum